QuickMobile – promotorul noutatilor

quickmobile_iphone6plusQuickMobile face o bucurie mare fanilor Apple aducand noile modele de iPhone, 6 si 6plus, atat de rapid si in Romania. Personal nu sunt cuprins de febra Apple si asta nu pentru ca n-ar fi niste produse bune ci pentru ca le consider totusi prea scumpe pentru ce ofera, dar asta nu inseamna ca daca voi avea ocazia nu voi folosi o tableta sau un telefon de la Apple.

Am testat un singur produs Apple, si anume un iPad mini  si dupa cum am scris la vremea respectiva nu m-a dat total pe spate. Este un produs bun, cu o foarte buna optimizare a softului cu hardware-ul iar treaba asta ii permite sa ruleze foarte fluent chiar daca specificatiile tehnice nu rup gura targului.

Dar nu despre iPad mini este acest articol ci despre iPhone6 si despre faptul ca cei de la  QuickMobile au inceput deja sa livreze acest nou gadget imediat dupa lansare. Poate din punct de vedere al vanzarilor Romania nu este chiar in topul celor de la Apple, dar tinand cont ca suntem in topul tarilor cu cea mai mare viteza la internet este aproape normal ca noile gadgeturi lansate la nivel mondial sa-si faca aparitia pe piata din Romania imediat dupa lansare.

 QuickMobile – promotorul noutatilor

Cei de la QuickMobile s-au miscat repede si au adus noul iPhone6 si 6plus si asta e bine. Intrebarea e cât de mult contează faptul că iPhone 6 ajunge atât de repede în România prin QuickMobile sau cu ce ne ajută că România, prin QuickMobile, este prezentă pe harta lansărilor mondiale ale noului iPhone 6.

Pentru cei pasionati de produsele Apple conteaza mult sa poata intra in posesia lor imediat dupa ce au fost lansate. Faptul ca cei de la  QuickMobile au pus Romania pe harta lansarilor mondiale ale iPhone6 nu stiu cat de mult ajuta Romania, dar in mod sigur ajuta magazinul QuickMobile chiar daca „gurile rele” spun ca acest prim lot de telefoane nu sunt aduse pe cele mai oficiale canale.

Daca va doriti mult de tot acest nou iPhone6 puteti sa va incercati sansa intr-un concurs organizat pe blogul lui Cristian China Birta si cine stie, poate ca veti fi fericitul castigator al unui iPhone6.

 UPDATE – N-am castigat iPhone6,  dar premiul de consolare oferit de QuickMobile este o excelenta Baterie Externa Noontec Polo de 5600 mAh. Multumesc QuickMobile pentru acest premiu intr-adevar util !

Comentarii

  1. O sa particip si eu la concurs, deja mi-am pregatit comentariul si sper sa castig. Eu zic ca cei de la QuickMobile au facut bine, inca prea bine.